Klaar bij CFX! Het was erg leuk én zwaar…

Geplaatst door

De week waar ik 2 jaar naartoe heb geleefd, is voorbij gevlogen! De therapie bij Cognitive FX was dan ook erg leuk. Het was wel heel hard werken, vooral het einde was erg zwaar. Gelukkig zijn de resultaten veelbelovend

Inmiddels zijn we aangekomen in Moab. Om bij te komen en uit te rusten van deze zware week. En natuurlijk om nog een paar dagen van de prachtige omgeving en schitterende natuur te genieten.

Het advies van Cognitive FX was om tijdens de therapie een dagboek bij te houden. Ik heb dat op mijn eigen manier ingevuld en daar Instagram voor gebruikt.

Heb je me niet gevolgd op Instagram? En wil je weten hoe de afgelopen week is verlopen? Hieronder vind je een overzicht van dag tot dag, in woord en beeld. Filmpjes dus, gewoon op het driehoekje klikken en gaan…

Wil je alle foto’s en filmpjes van mijn avontuur zien? Deze zijn te vinden op mijn Instagram-account Hip & Held.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *