Elke dag dankbaar!

Elke dag ben ik dankbaar. Ik krijg geweldige hulp van Arjanne. Maar het lukt ons helaas niet, om iedereen persoonlijk te bedanken voor de hartverwarmende steun die we krijgen… Daarom wil ik op deze manier onze dankbaarheid 🙏 laten blijken!

Iedereen die mijn verhaal gelezen heeft, dankjewel 🙏! Daar ben ik al heel erg blij mee. Weer iemand geïnformeerd en hopelijk geïnspireerd! Hopelijk blijf je mijn verhaal in 2020 volgen…

Heb je me een duwtje in de rug gegeven? Super bedankt 🙏 ! Het is ongelofelijk om te zien welke steun en reacties we krijgen. En welk bedrag we al bij elkaar gehaald hebben. We zijn er regelmatig stil van…

Geen duwtje in de rug van jou? Daar heb ik alléén maar respect voor. Dankjewel 🙏 voor het maken van je eigen keuze en afweging. Ik weet dat je mij het allerbeste gunt.

Ik wil mijn dankbaarheid graag blijven uiten. Maar het is nu af en toe ‘code oranje’ in mijn hoofd. Verhalen schrijven lukt even niet. De komende dagen, misschien wel weken, ga ik dit anders doen. Volg hip2020.nl op Instagram. Of kijk gewoon even rechts op mijn blog, of onder de verhalen op je mobiel. Dan zie je mijn foto’s met korte teksten… Waarschijnlijk ga ik je ook op deze manier vanuit Amerika op de hoogte houden!

Wist je dat uit onderzoek is gebleken dat dankbare mensen gelukkiger zijn? Lees het artikel ‘Ben je mediteren zat? Probeer dankbaarheid!’ maar eens. En trouwens, ik ben mediteren nog lang niet zat. Het helpt mij om zo positief te zijn in deze situatie.

[wdi_feed id=”2″]