In de schijnwerpers!

Mijn verhaal is verre van onopgemerkt gebleven. Ik heb in diverse regionale bladen gestaan en mijn vrouw is op de landelijke radio geweest… Hoe bijzonder!

In de krant…

Nadat ik op zondag 5 januari mijn inzamelingsactie lanceerde, kwam op maandag Erik Roest van de Barneveldse Krant al op de lijn. Dankzij een voor mij nog onbekende tipgever… 🙏 Dinsdagmiddag kwam journalist Freek Wolff meteen langs voor een interview en fotosessie. Zaterdag 11 januari stond ik in de regionale krant met een prachtig artikel…! Klik hier om een PDF van het artikel te downloaden.

…op de radio!

Mijn schoonzus Mariska kwam ook al vrij snel op het geweldige idee om de factuur van onze vliegtickets in te dienen bij de Radio 538-actie ‘Hierrr met je rekening’. Op woensdagochtend 15 januari was Arjanne heel vroeg live in de uitzending… en 538 betaalt onze tickets!!! 🙏 Totaal € 1.763,76, on-ge-ló-fe-lijk!

Klik hier om het gesprek van Arjanne met DJ Frank Dane terug te bekijken!

…en nog een keer in de krant!

De actie van Radio 538 bleef natuurlijk niet onopgemerkt. Dus stond ik op donderdag 16 januari nog een keer in de Barneveldse Krant! 🙏 Klik hier om een PDF van het artikel te downloaden.

En natuurlijk na HIP goes USA

En uiteraard besteden de lokale media ook aandacht aan het HIP goes USA evenement op 22 februari:

…en in het najaar!

Daarna werd het een tijdje rustiger, maar in het najaar kwam er een weer journalist langs voor mijn verhaal. Dit keer van de Veluwe Totaal. Klik hier om een PDF van het artikel te downloaden.