Joe, we komen eraan… in september!

Geplaatst door

Dear Joe, beste (opvolger van) Hugo, wat er ook gebeurt… in september ga ik naar Amerika! Die knoop is doorgehakt. Na een pauze van bijna een jaar, kan ik eindelijk mijn avontuur herstarten: hip2021.nl! Nog ruim een half jaartje genieten van de voorpret en dan komen we eraan!

Euh… september pas?

‘Euh… je gaat pas in september? Je zou toch in april gaan?!’ Ja, ik ga in september 2021. In plaats van in april 2021. Maar eigenlijk, zou ik in september 2020 al gaan. Nadat ik mijn behandeling, die in eerste instantie gepland stond voor april 2020, ook al verzet had.

Ach ja, we komen heus wel in Utah! Het is maar twee jaar na de intake met Cognitive FX op 19 september 2019… Het is zoals het is, dat is allemaal geschiedenis. Belangrijkste voor nu is dat ik de knoop heb doorgehakt.

Ja, zeker in september!

De beslissing is dus genomen. Of beter gezegd, de beslissingen zijn genomen:

  • Ik heb besloten mijn behandeling voor de 3e keer te verzetten, nu van april 2021 naar september 2021
  • En ik heb besloten dat wat er ook gebeurt, komende september ga ik naar Amerika… Mijn behandeling start op maandag 20 september.

Dear Joe, dan weet je het vast: we komen eraan in september! Kun jij in de tussentijd korte metten maken met het Coronavirus daarzo. Je voorganger heeft er een zooitje van gemaakt. En Hugo, als jij hier nou hetzelfde doet, komt het helemaal goed. Of misschien beter: zorg voor een goede vervanger na de verkiezingen…

Alle gekheid op een stokje. Je kunt van alles van Donald Trump en Hugo de Jonge vinden. Maar ga er maar aan staan. We zitten in een crisis van ongekende omvang en je doet het nooit goed. De natuur is prachtig én krachtig. De natuur doet wat hij wil. En ik ook…

Op gevoel…

Daarom ga ik in september. Ik heb gewoon geen zin om me in allerlei bochten te wringen, om toch in april te kunnen gaan. En ook nog eens gedwongen in mijn eentje, in dat geval. Maar misschien wel de voornaamste reden: er komt een derde golf op ons af. Ik ben dan net als vorig jaar gewoon liever thuis, bij mijn gezin.

Zo is dit hele avontuur ook een mooie leerschool. Als het gaat om keuzes maken en het luisteren naar je gevoel. Voorheen had ik mijn verstand, mijn hoofd gevolgd. Mezelf koste wat het kost zo snel mogelijk richting Amerika geduwd. Nu? Nu luister ik naar mijn gevoel, mijn buik. Ik voel aan alles dat dit de juiste keuze is. Dat dit is, wat ik wil…

Geen haast, wel zekerheid

Waarom zou ik haast hebben? Het gaat naar omstandigheden best goed met me. Ja, ik heb nog regelmatig slechte momenten, slechte dagen en slechte weken. Maar ik geniet wel van het leven.

Klopt, ik heb dat al vaker gezegd. En het klinkt soms raar als je elke dag, elke minuut, elke seconde hoofdpijn hebt… Maar je leert ermee leven en er het beste van te maken. Zoals het nu gaat, kan ik prima nog één keer een half jaar wachten.

Wel ben ik net als jij helemaal klaar met die Coronacrisis. Daarom ga ik terug naar de zekerheid die we ervoor hadden. Linksom of rechtsom, ik ga gewoon in september. Natuurlijk weet ik niet hoe alles zich de komende tijd ontwikkeld, maar slechter wordt het vast niet.

hip2021.nl

Tja, het kan raar lopen. Dit eerste verhaal van 2021 had ik eigenlijk begin januari al willen plaatsen, een paar dagen na het jaaroverzicht van 2020. Maar dat was teveel hooi op mijn vork. Zeker gezien de lockdown en het schoolmeestertje spelen thuis. Dat laatste is nu gelukkig ook weer voorbij.

Bijkomend voordeel, nu hoef ik dat verhaal niet te herschrijven. Want begin januari was mijn verwachting nog, dat ik in april wel naar Amerika zou gaan. Maar wat kan er kan veel gebeuren in een maand. Zoals ik al eerder zei, de natuur doet wat hij wil…

…en ik ook, dus ik ga gewoon zeker naar Cognitive FX in september 2021! Bij deze herstart ik mijn avontuur. En ik bega gewoon nog één keer de fout om een jaartal in een domeinnaam op te nemen: hip2020.nl is vanaf nu hip2021.nl!

Blijf jij mijn avontuur in 2021 volgen? Wil je het jezelf makkelijk maken? Laat dan hier je email achter of volg Hip & Held op Instagram.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *