De vliegende start: een zoethoudertje óf heerlijk voorproefje?

Geplaatst door

De vliegende start, of zoals het officieel heet EPIC Head Start, van mijn behandeling door Cognitive FX is achter de rug. Was het een zoethoudertje om het wachten te verzachten óf een heerlijk voorproefje dat naar meer smaakt?

Even rustig aan…

Graag wil ik je zo snel mogelijk het antwoord op die vraag geven. Maar ik doe het de komende weken even rustig aan. Bovendien heb ik het schrijven van m’n vorige twee verhalen, dagenlang moeten bekopen met een enorm stijve nek. Ja, ook na het verhaal van vorige week weer….

Niet bloggen, maar vloggen…

Maar niet getreurd. Tijdens de afgelopen week heb ik elke dag een bericht op Instagram gezet. Waaronder 3 uitgebreide video’s. Deze geven een goed beeld van hoe ik de vliegende start heb ervaren… Daarom dacht ik: waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?

Dus ik maak het mezelf makkelijk en ga niet alles opschrijven, wat ik al verteld heb in de vlogs. Hieronder een weekoverzicht voor degene die het gemist hebben! Heb je vragen? Stel ze gerust!

Maandag 8 juni | Vlog #1

Dinsdag 9 juni | Bericht met foto’s

Woensdag 10 juni | Vlog #2

Donderdag 11 juni | Bericht met video

Vrijdag 12 juni | Vlog #3

Vrijdag 19 juni | Bericht met video

Vrijdag 10 juli | Vlog #4

Het was een heerlijk voorproefje dus. Ik ga het even rustig aan doen en de komende tijd doortrainen! Dankje voor het lezen en kijken! Alle steun en het meeleven van iedereen geeft veel broodnodige energie… 🙏

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *